Για το Σκαραμαγκά ακόμη μια φορά

 Κώστας Ασπρογέρακας, επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου

Ο κος Φουντούλης «ξαναχτύπησε.

Σε ανάρτησή του, και με σχετικό κείμενο, το οποίο στέλνει και στους Δημ. Συμβούλους, αναφέρεται σε δωρεά 400 τάμπλετς σε μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, από κάποιον κο Πριόβολο, υποψήφιο «επενδυτή» μεταξύ των άλλων, των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Αφού «λουζόμαστε» ως μια «παράταξη», μας αποδίδεται και ο χαρακτηρισμός των «ψευτοαγωνιστών» .

Τους τίτλους και τους χαρακτηρισμούς έχει το προνόμιο να τους δίνει και μόνο η ιστορική και πολιτική διαδρομή του καθένα, και αυτή είναι γνωστή στους «παροικούντες στην Ιερουσαλήμ», στο βαθμό που με αφορά.

Για μια ακόμη φορά καμιά νύξη η απάντησή του δεν δίνεται σ΄ αυτό που έγραψα (βλ. εφημερίδα «Η Πόλη μας» Μάης του ΄20) ότι ακούγεται ότι «η ενοποίηση της προβλήτας (4) των 220 στρεμμάτων (hot spot), που διεκδικεί ο Δήμος μας, με την Δεξαμενή 5, είναι έμπνευσης, δημιουργίας και υλοποίησης του τέως Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤΑΔ Γ. Τερζάκη προκειμένου να παραχωρηθούν «πακέτο» στον όποιο μελλοντικό «επενδυτή», ανεξάρτητα πως θα ονομάζεται αυτός.

Και είναι ευνόητο και ανθρώπινο να τιμάς κάποιες «φιλίες» και συμπεριφορές όπως «την εμπεριστατωμένη εργασία του Γ. Τερζάκη σ΄ επίπεδο τεκμηρίωσης μελέτης σκοπιμότητας και προμελέτης εγκαταστάσεων, που έδειξε το δρόμο, για το Λιμάνι του Σκαραμαγκά».

Όμως το ν΄ αποφεύγεις ν΄ απαντάς στο παραπάνω, και στην μεταγενέστερη στάση του, όταν ο προηγούμενος πρωθυπουργός είχε πει το «ΝΑΙ στην παραλία Σκαραμαγκά», και ν΄ αποδίδεις ευθύνες, και μόνο, στην «Τρόϊκα», δεν είναι ότι το καλύτερο, όπως είναι αυτονόητο.
Τι να κάνουμε, όπως, ο «καθείς και τα όπλα του», μόνο που αυτά δεν κάνουν τίποτε αν είναι μισογεμάτα.