Έντονα καιρικά φαινόμενα -Βροχή λάσπης στο Χαϊδάρι

Γράφει η Κατερίνα Σπανουδάκη

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα εντός και εκτός του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Με αφορμή την πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Ε. Μπέλα, να «συγυρίσει» τα κακώς κείμενα στον χώρο του αθλητισμού, δημιουργήθηκε καταιγιστική επίθεση από εντός, εκτός και επί τα αυτά…. Στον αντίποδα τάχθηκε ο επικεφαλής της παράταξης (Κι αν υφίσταται εισέτι παράταξη…) Χαϊδάρι Ψηλά (Κάτι σαν ψηλά κι αγνάντευε…), δείχνοντας με υβριστικό και προσβλητικό τρόπο, την ζηλοφθονία του απέναντί της . Πώς αλλιώς άλλωστε να χαρακτηριστεί το ύφος του κειμένου του?

Την κατηγορεί εκτός των άλλων ότι είναι άσχετη, επικίνδυνη και ανίδεη στον λόγο… Ευτυχώς γιατί αλλοίμονο αν όλοι παραδειγματίζονταν από τη δική του αθυροστομία !!!

Όπως ήδη έχω αναφέρει πολλάκις, η κοινωνία έχει κουραστεί από την πεπατημένη οδό, αυτή της ρητορικής, της αδιαφάνειας, της στασιμότητας και των πολιτικών διαπληκτισμών. Έργα και κοινωνικά οφέλη ενδιαφέρουν τον δημότη … Τα λόγια τα παχιά και η δήθεν αγανάκτηση, έχουν φέρει πλέον κορεσμό.

Στην απέναντι όχθη βρίσκεται βέβαια και ένας Δήμαρχος, ο οποίος σε δημοτικό συμβούλιο, δίνει το ερέθισμα στον κάθε φαφλατά αντίπαλο, να δημιουργήσει εντυπώσεις, επισημαίνοντας το «άδειασμα» της Αντιδημάρχου στο θέμα της δωρεάν άθλησης του πολίτη. Εύλογα λοιπόν ερωτώ τον κυρ Δήμαρχο γιατί? Τόσο κακό σου κάνει που φέρνει το δίκαιο και το κοινά αποδεκτό επί των ημερών σου? Μήπως τελικά όλοι είστε μια τέλεια φωτοτυπία, που δεν λέει να πεταχτεί? Μήπως κι εσύ τάχθηκες υπέρ της συμφωνίας κάτω από το τραπέζι και η κα Μπέλα σου χαλάει τα σχέδια, λόγω ηθικής και δικαιοσύνης? Τουλάχιστον δημοσίως κράτα τα προσχήματα…

Με απτά στοιχεία φαίνονται οι κρυφές συμφωνίες εδώ και πολλά πολλά χρόνια στο Χαϊδάρι. Ο σκοταδισμός αίρεται σιγά σιγά από μια Κυρία, που σέβεται προφανώς τον δημότη, αφού ρισκάρει την καρέκλα της , προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά.

Η αντιδήμαρχος κα Ελένη Μπελα, πρωτοστατεί στον πολιτικό καμβά του δήμου μας, ασχέτως του προσωπικού της κόστους, που σαφώς γνωρίζει ότι θα επιφέρει το εξωτερικό και πολύ πιθανόν το εσωτερικό της τοπικής αυτοδιοίκησης! Προφανώς τα έργα της διέπονται από αίσθημα ευθύνης δικαίου και νομιμότητας αφού ήδη ενοχλήθηκαν και ξεσκεπαστηκαν….

Εκείνοι που εδώ και πολλά χρόνια θεωρούνταν οι “ιδιοκτήτες του δημοσίου συμφέροντος”,οι καταπατητές του δικαιώματος κάθε πολίτη στην ελεύθερη άσκηση, αλλά και οι δήθεν υπερασπιστές της κοινής γνώμης.

Όλους αυτούς τους προτρέπω να διαβάσουν όχι μόνο τους σχολιαστές του έργου της Αντιδημάρχου αλλά και τον αριθμό αυτών. Στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει πληθώρα υλικό (Με φωτογραφίες φυσικά) που πιστοποιείται η εργατικότητα και η αποδοτικότητα της.

Κατανοώ ότι είναι πολύ δυσάρεστο να χάνει κάποιος το γόητρο και τα προνόμια, αλλά ειλικρινά χαίρομαι που υλοποιείται, προς όφελος των πολιτών.

Δείτε τί γινόταν επί σειρά πολλών ετών και τί τόλμησε να εφαρμόσει τώρα. Από πότε τα αυτονόητα και τα ορθά, γίνονται αιτίες όχλησης σπίλωσης και δυσανασχέτησης?

Λυπάμαι που είτε τα παλαιά στελέχη του πολιτικού συστήματος είτε τα νεότερα κινούν τα νήματα της ταφής των “Θέλω ” μας!! Λυπάμαι πολύ που εν καιρώ δύσκολων και ακραίων συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας, οι επιτήδειοι προσπαθούν να παραγκωνισουν ενέργειες ωφέλιμες στον άνθρωπο, είτε από συλλόγους, είτε από μεμονωμένα άτομα του δήμου.

Προσωπικά επικροτώ κάθε κίνηση που διέπεται από φως!!! Το σκοτάδι το αφήνω στους καιροσκόπους και τους καλπικους.

Η πόλη μου χρειάζεται άτομα ενεργά δραστήρια, γήινα αληθινά και υπερασπιστές του δικαίου. Κοιτώντας την Ελένη Μπελα στα μάτια, αυτά τα στοιχεία γίνονται αμέσως εμφανή!!

Ποιός είναι λοιπόν αυτός που τολμά να την σπιλώσει, να την τσαλακώσει, να την μειώσει, να την προδώσει?

Η Ελένη Μπελα ήρθε και θα ΜΕΊΝΕΙ για να εκπληρώσει κάθε της υπόσχεση!! Ουδείς καθίσταται πλέον ικανός να την αποτρέψει!!! Ούτε εξωτερικός, ούτε εσωτερικός παράγοντας . Έρχονται ξανά εκλογές…. Ο κόσμος θυμάται….

Το πριν και το τώρα επιτέλους διαφαίνονται ως δύο διαφορετικές καταστάσεις!!!

https://www.facebook.com/920501707961120/posts/3909799675697960/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4894840117255205&id=100001877940930

Το φαινόμενο Ελένη Μπέλλα που κοσμεί την αυτοδιοίκηση και το δήμο Χαϊδαρίου.

Η βροχή της λάσπης κατά της αντιδημάρχου προκαλεί καταιγίδα με θετικά σχόλια και «μπράβο» από τους δημότες προς την αντιδήμαρχο αθλητισμού Ελένη Μπέλλα, για τα πιστεύω της και τον αγώνα που δίνει κατά του κατεστημένου για το δικαίωμα στον αθλητισμό όλων των Χαϊδαριωτών.

Μερικά χαρακτηριστικά δείγματα της μεγάλης αποδοχής του έργου της Αντιδημάρχου από τους δημότες….

Κατερίνα Σπανουδάκη