Δελτίο τύπου του Α.Σ. Αχιλλέας Χαϊδαρίου

Α.Σ. Αχιλλέας Χαϊδαρίου

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!
Την Δευτέρα 31/8/2020 και εντελώς αιφνιδιαστικά, η δημοτική αρχή μας κοινοποίησε το νέο πρόγραμμα ωρών στα κλειστά γήπεδα του δήμου Χαϊδαρίου.
Χωρίς καμία αιτιολόγηση για την κατανομή ωρών στους συλλόγους βάσει αντικειμενικών κριτηρίων όπως ένα χρόνο τώρα μας έχει υποσχεθεί.
Χωρίς καμία διαβούλευση, όπως επίσης μας είχε υποσχεθεί, σε συναντήσεις με διοικητικά στελέχη μας ότι θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
Χωρίς να λάβει κατ’ελάχιστον υπ’όψιν, τις ανάγκες αλλά και τη δυναμική του συλλόγου, μας παραχωρούνται έξι (6) μόνο ώρες στο 2ο Κλειστό-την έδρα μας από το 2014- για χρήση 3 αγωνιστικών τμημάτων (αντρικού, εφηβικού, παιδικού) και τριών (3) τμημάτων υποδομών με συνολικό αριθμό πάνω από 100 ενεργών αθλητών και μία(1) ώρα προπόνησης για εφηβικό και αντρικό και 3 εκ περιτροπής με το Δία Χαϊδαρίου !

Κατόπιν της τεκμηριωμένης παρέμβασης (με βάση την άψογη και διογκούμενη πενταετή παρουσία μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ)του προέδρου της, κου Αλεξόπουλου-την οποία με την άδειά του δημοσιεύουμε-στις 14/9η Δημοτική Αρχή έκανε ρελάνς και στο τελευταίο πρόγραμμα ,ώρες που είχαμε ζητήσει και μετά βίας κάλυπταν τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες μας, τις έδωσε σε ομάδες με αναιμική παρουσία όλη την περσινή χρονιά και ομάδες παλαιμάχων! Τα δε παραχωρητήρια των γηπέδων για τους αγώνες μας ουδεμία σχέση έχουν με τις μέρες και τις ώρες που ζητήσαμε!

Ένα χρόνο τώρα, ζούμε τον εμπαιγμό της Δημοτικής αρχής και των δημοτικών υπαλλήλων με παρελκυστικές τακτικές και χωρίς απάντηση στα τεκμηριωμένα υπομνήματα μας.
Ένα χρόνο χωρίς αξιόπιστη καταγραφή του δυναμικού των ομάδων, χωρίς κατάρτιση κανονισμού κατανομής ωρών στις ομάδες και καθεστώτος διαφημίσεων στα κλειστά γήπεδα.
Ένα χρόνο, πλήρως επανδρωμένα τμήματά μας δεν είχαν καμία πρόσβαση στο κλειστό ενώ νεοσύστατες ομάδες έχουνε από την πρώτη χρονιά όχι μόνο πρόσβαση στο κλειστό αλλά και τους παραχωρούνται περισσότερες ώρες με ένα ή δυο ενεργά τμήματα στέλνοντας ετσιθελικά τα δικά μας τμήματα στο 1ο κλειστό και ανατρέποντας τον αγωνιστικό και προπονητικό μας προγραμματισμό.
Με την παρελκυστική καθυστέρηση της κας Αντιδημάρχου να μας δεχθεί, κινδυνεύουμε να μη δηλώσουμε εγκαίρως τις μέρες και ώρες αγώνων και να αποκλειστούμε από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ! Αυτός είναι ο στόχος της δημοτικής αρχής;

Απαντήστε αγαπητέ Δήμαρχε στους συνδημότες μας, με ποια κριτήρια γίνονται διακρίσεις μεταξύ των Αθλητικών ομάδων και γιατί ομάδες «φαντάσματα» και «αλεξιπτωτιστές» δικαιούνται περισσότερες ώρες από μια ομάδα πρότυπο όπως είναι ο Αχιλλέας Χαϊδαρίου που προσφέρει στο αθλητισμό της πόλης μας, με αποδεδειγμένο έργο και καταξίωση;

Απαντήστε μας ποια μέλη της αρμόδιας επιτροπής (βάσει του κανονισμού του 2014)και με ποια κριτήρια κατένειμαν έτσι τις ώρες στα 2 κλειστά; Έχει γίνει έλεγχος όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων των άλλων σωματείων, τα οποία εμείς ήδη καταθέσαμε στην Επιτροπή Παιδείας;

Απαντήστε κοιτώντας στα πρόσωπα των μικρών αθλητών μας και των οικογενειών του Χαϊδαρίου, ότι για άλλη μια χρονιά στερείτε από τα παιδιά αυτά την νομιμότητα, την δικαιοσύνη να προπονούνται σε σωστές συνθήκες όπως τα υπόλοιπα παιδιά του Χαϊδαρίου.
Οι «ασκοί του Αιόλου άνοιξαν» με δικές σας, αλλά και των συνεργατών σας, πράξεις, παραλείψεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Δε μπορούμε παρά να απαντήσουμε πλέον ανάλογα, στον άδικο και ανεξήγητο πόλεμο που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας.
Έστω και την ύστατη ώρα, σας προσκαλούμε να ενσκύψετε στα δίκαια αιτήματά μας και να γίνετε ο Δήμαρχος όλου του αθλητικού Χαϊδαρίου και όχι προστάτης παλιών και νέων αθλητικών κομματικών «τζακιών» .

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο Α.Σ. Αχιλλέας Χαϊδαρίου

Υ.Γ. 1. Η παρούσα συνοδεύεται από ψήφισμα 300 και πλέον Χαϊδαριωτών, φίλων της ομάδας μας.