Αποκτήστε άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής Soundreef

πασκεδι

Συμπληρώνοντας σχεδόν 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Soundreef, μετά την επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου πολιτισμού), στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΠΑΣΚΕΔΙ για τον κλάδο της Εστίασης, έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει το τοπίο στα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής στη χώρα μας.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις Εστίασης όπως καφέ, μπαρ, εστιατόρια, beach bar, ξενοδοχεία, μεγάλες αλυσίδες καφέ όπως Coffee Lab, ΒΕΑΤ, Autogrill κ.α. αλλά και οι μεγαλύτερες αλυσίδες internet gaming όπως τα Battlenet τα Inspot και τα Bits and Bytes εμπιστεύονται τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μουσικής της και τις άδειες δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που εκδίδει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα μεγάλα πλεονεκτήματα που δίνει η συνεργασία με την Soundreef για το κατάστημά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πλούσιο ρεπερτόριο με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής (περισσότερα από 350.000 τραγούδια σε 43 webradios) που καλύπτει ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ καταστήματος
  • Εύκολη χρήση της μουσικής πλατφόρμας της με προσωπικούς κωδικούς εισόδου για τον κάθε χρήστη – ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SOUNDREEF
  • Άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής για το ρεπερτόριο της Soundreef που σας εξασφαλίζει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από αμοιβές σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης όπως τη νεοσύστατη ΕΔΕΜ, την Αυτοδιαχείριση και τον GEA.
  • Επίσημη αναγνώριση από τον Ο.Π.Ι.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Με τη συνδρομή σας αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο πλήρες ρεπερτόριο της Soundreef. Αυτό σημαίνει ότι η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της Soundreef στο κατάστημά σας για όλο αυτό το διάστημα

  • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef, που σημαίνει ότι πλέον ΔΕΝ θα πληρώνετε ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ, αν αναπαράγετε ΜΟΝΟ το ρεπερτόριο της Soundreef.
  • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει επιπλέον και τα συγγενικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef που σημαίνει ότι ΔΕΝ πληρώνετε ούτε GEA!
  • Μπορείτε να μεταδώσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαλέγοντας ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε από τα 43 live κανάλια (web radios) της Soundreef με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής.

Θέλετε κι εσείς τη μουσική και τα προνόμια της Soundreef στο κατάστημά σας;

Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας!

Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

 Αθήνα 2130 994018

Email: paskedi@paskedi.gr